Over Ons

NL  >  Home  >  Over Ons

Moorman Karton bestaat al sinds 1912. De eerste vestiging van Moorman was in de Jordaan te Amsterdam, hier is men destijds begonnen met de verkoop van karton. Sinds 1970 heeft Moorman Karton zich met haar kantoor en productiefaciliteiten in Weesp gevestigd, (meer dan 11000m2). Daarnaast heeft Moorman Karton een groot magazijn in Winschoten van 9000m2.
Op 24 augustus 2012 heeft Hare Majesteit de Koningin aan Moorman Karton Weesp BV het predicaat Koninklijk verleend. Vanaf deze datum wijzigt Moorman Karton zijn naam in Koninklijke Moorman Karton Weesp BV.

Als u aan karton denkt, denkt u aan Moorman. Moorman heeft zich al jaren geleden gespecialiseerd in karton. Omdat het zo’n veelzijdig en bijzonder product is, dat speciale aandacht verdient. Daarom hebben we ons volledig gericht op het leveren van een uniek assortiment én op het aanbieden van diensten die ú helpen bij uw werk. We zorgen voor een geweldig uitgebreide keuze en we denken bij alle toepassingen intensief met u mee. We bieden u maatwerk op afwerkingsgebied en we zorgen voor razendsnelle levering.
Die werkwijze verklaart waarom Moorman niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa (en ver daarbuiten) de eerste keuze is als het om karton gaat. En ook onze halffabrikaten zoals foamboard, exclusief passepartoutkarton, topklasse zuurvrij museumkarton en zelfklevende specialiteiten vinden steeds vaker hun weg naar nationale en internationale klanten.